Doosan DX380

Nieuw in de vloot van Next Rental !

Doosan DX380 (circa 50 ton), deze kraan heeft een giek van 18 meter waaraan een bak hangt van 2 m3.

Wie wordt de 1e huurder van deze geweldige machine?

Doosan DX380 Next Rental

Wij zijn bedroefd dat op 1 januari 2018 in de leeftijd van 59 jaar plotseling is overleden onze mededirecteur Chiel Brandenburg.

Wij gedenken hem met veel eerbied en respect.

Arjo den Breejen en Linda de Groot

NEXT RENTAL

NEXT RENTAL B.V. opent tweede vestiging

NEXT RENTAL B.V. heeft vrijdag 3 maart overeenstemming bereikt voor het openen van een tweede vestiging. Deze uitbreiding heeft als doel dat wij landelijke dekking willen creëren. Hardenberg is de plaats waar vanuit wij de huurmarkt van het noorden en oosten van Nederland gaan bedienen. De ambitie is ook de Duitse markt in de toekomst te gaan betreden.

NEXT RENTAL B.V. staat voor het duurzaam verhuren van de meest recente grondverzetmachines voor de korte en/of lange termijn in een omgeving van professionaliteit en servicegerichtheid.

NEXT RENTAL B.V. is in staat om samen met u te kijken naar de door u gestelde doelen van de onderneming en op basis hiervan een duurzaam plan te ontwikkelen waarmee we de inzetbaarheid van de machines optimaliseren (flexibele schil). Door het optimaliseren van uw vloot worden de kosten beheerst en komt er kapitaal vrij voor uw core business.

NEXT RENTAL B.V. is multi brand. De merken Hyundai, Hitachi, Komatsu, Doosan, Volvo, Caterpillar en Sany zijn beschikbaar voor de huur. Tier 4 final motoren, overdruk voorbereiding (Fresh Filter) en centrale vetsmering (Groeneveld) zijn standaard. Medio maart zijn de eerste Hybride graafmachines beschikbaar in de verhuurvloot van Next Rental.

NEXT RENTAL B.V. is het eerste verhuurbedrijf in Nederland welke machines verhuurt met Oil Quick (Demarec); een volledig automatisch snelwisselsysteem. Dit systeem maakt uw (sloop)kraan flexibeler, en meer concurrerend.

Een optimale flexibele schil van uw vloot betekent kostenreductie en maximale flexibiliteit. 

Foto machines

Prima Equipmentflexibel

OilQuick

Next Rental is de eerste verhuurder die kranen gaat verhuren uitgerust met OilQuick.

Wij hebben een Hitachi ZX 250-6 uitgerust met een Oilquick type OQ 70/55 en een Komatsu PC 290 met een OQ 80 systeem. Inmiddels wordt het systeem steeds meer aangeschaft door gebruikers die veel wisselen van hydraulisch gereedschap. Met name slopers schaffen OilQuick aan.

Met OilQuick is het wisselen nog slechts 1 minuut werk! U kunt op werken tijdswinsten van meer dan 30% realiseren. Uw flexibiliteit neemt toe en u bespaart brandstof. Kennis maken met dit systeem? U kunt het vanaf februari huren!

Oilquick-undertext